Find billige a-kasser på nettet

Billige a-kasser

Når man er på udkig efter den helt rigtige a-kasse, er der ingen grund til at betale for mange penge i det månedlige kontingent. Det er ikke alle mennesker, der synes, det er lige sjovt at skulle indbetale til denne type forsikring hver måned, men hvis man bliver arbejdsløs en dag, vil pengene være rigtig godt givet ud. Det er heller ikke altid det dyreste, der er det bedste, og sådan er det lige præcis også, når det kommer til a-kasser. Det danske marked ser tilmed meget fornuftigt ud, når det kommer til billige a-kasser, og her kan man få akkurat den samme service og rådgivning som de a-kasser, der er lidt dyrere. Det anbefales derfor at undersøge markedet godt, for der kan være mange penge at spare. Selvom man den dag i dag allerede er medlem af en a-kasse, er det også fordelagtigt at undersøge markedet, for man kan altid flytte til en anden, hvis det er det, man ønsker – og tilmed uden at noget går tabt.

Find billige a-kasser online

Det behøver ikke være hverken svært eller tidskrævende at finde  både gode og billige a-kasser online, og når man ønsker at undersøge de muligheder, der er, kan det være rigtig fordelagtigt at benytte sig af en sammenligner til formålet. Med en sådan vil man simpelt og nemt kunne finde ud af, hvor de forskellige udbydere på markedet gemmer sig, og hvad prisen er på et kontingent hos de enkelte. Det behøver ikke være svært at finde den helt rigtige a-kasse blandt de billige a-kasser – og det er uanset, hvilke krav og betingelser man har. At man flere steder tilmed får god og professionel service med i prisen, er med sikkerhed noget, man skal tage med, og derfor anbefales det også, at man bruger tid på at sætte sig ind i, hvilke tilbud den enkelte a-kasse har.

Hvorfor blive medlem af en a-kasse?

Når man vælger at blive medlem af en a-kasse, så giver man sig selv økonomisk sikkerhed. Det er ikke alle mennesker, der har råd til at blive arbejdsløse, men hvis man vælger at melde sig ind i en a-kasse, giver man sig selv de bedste betingelser for at stå godt, hvis man en dag skulle blive arbejdsløs. En forudsætning for at blive medlem af en a-kasse er, at man er i arbejde, og når man har været medlem af en a-kasse i 12 måneder, mens man har været i arbejde, vil man blive berettiget til dagpengesatsen. I 2019 ligger den månedlige dagpengesats på maksimalt 18.866 kr., når man er fuldtidsforsikret hos en a-kasse. Langt de fleste a-kasser har også andre tilbud, og det betyder, at det ikke kun er dagpenge, man har mulighed for at få, når man melder sig ind i en a-kasse. Flere steder kan der nemlig også være mulighed for at få både karriererådgivning og sparring, ligesom det også vil være muligt at deltage i både kurser og workshops. Hvis man ikke er medlem af en a-kasse, vil man udelukkende være berettiget til kontanthjælp, som i 2019 ligger på 11.423 kr. om måneden, og en forudsætning for at få kontanthjælp er, at man ikke har en formue på over 10.000 kr. Det betyder dermed med andre ord, at der vil være rigtig mange tilfælde, hvor man som arbejdsløs ikke har mulighed for at få kontanthjælp. Med dagpengesatsen vil langt de fleste mennesker kunne få livet til at køre rundt, og hvis man ikke føler, at det er nok, vil man hos en a-kasse også have mulighed for at tegne en lønsikring. Når man kigger blandt alle de billige a-kasser, der er på markedet, vil man med sikkerhed kunne finde en, man har lyst til at blive medlem af.

Hvornår kan man modtage dagpenge?

For at modtage dagpenge, skal man naturligvis være arbejdsløs. Det er dog værd at vide, at man ikke bare kan melde sig ind i en a-kasse, hvis man er arbejdsløs eller snart forventer at blive det, men at det kræver 12 måneders medlemskab af en a-kasse, hvor man samtidig har været i arbejdet. Hvis man lever op til dette krav, vil man være berettiget til dagpenge, fra den dag man bliver afskediget. Hvis man selv har sagt sit job, vil man skulle gå igennem en såkaldt karensperiode, før man har ret til dagpenge. Når man vælger en a-kasse blandt de billige a-kasser online, vil man være sikker på, at man kan komme til at modtage dagpenge i fremtiden.

Hvilken a-kasse skal man vælge?

Når det kommer til netop a-kasser, kan det være en god idé at se sig godt omkring, inden man vælger den helt rigtige. Det anbefales ikke, at man vælger den første og den bedste, for oftest kan man få en a-kasse, der passer til lige præcis den branche, som man selv arbejder i. Nogle a-kasser er nemlig branchebestemte, mens andre a-kasser er for alle. Hvilken a-kasse, man beslutter sig for at vælge, er helt op til en selv. Man bør i den forbindelse også finde ud af, hvilken former for tilbud, man som medlem vægter højt, og hvis man løbende ønsker både karriererådgivning, sparring og at kunne deltage i kurser, så anbefales det altid at vælge en a-kasse, hvor dette står højt på dagsordenen. Når man kigger blandt de billige a-kasser, behøver det ikke være svært at vælge, hvilken a-kasse der er den helt rette.