Lån 10000 med Leasy minilån

Leasy kontant lån

Med et Leasy minilån er du sikret afbetaling til enten dine hårde hvidevarer, den nyeste elektronik, eller den seneste mekanikerregning. Men det kan jo også hænde, at du har brug mere kapital end det, du kan låne via et Leasy minilån. Med et Leasy kontantlån kan du hurtigt låne helt op til 50.000 kr., dog minimum 10.000 kr. på denne lånetype. Et kontantlån hos Leasy har en løbetid fra 12 til 72 måneder, og renten sættes efter din såkaldte kreditværdighed.

Altså Leasy undersøger dine økonomiske forhold, og vurderer, hvor let du har ved at betale pengene tilbage. Bliver du godkendt til et Leasy kontantlån, kan du jo eksempelvis låne penge til at invitere hele familien på charterferie eller klare det meste af udbetalingen til et nyt køkken. Leasy tilbyder dig en fast lav rente, muligheden for selv at bestemme dine ydelser og løbetiden på lånet, samt pengene ind på kontoen, uden at nogen som helst blander sig i, hvad du skal bruge dem til.

Så når du alligevel har besøg af Peter, så kan det være praktisk ikke bare at lade ham installere din nye vaskemaskine eller fladskærm, men også sikre dig, at han hjælper til med finansieringen via et Leasy minilån eller Leasy kontantlån. Lånemuligheder som utalige danskere har haft stor fornøjelse af, når det kommer til det at finansiere store drømme, der koster lidt mere, end der står på kontoen.

leasy minilån

Leasy minilån – Lån op til 10.000 kr

Der stilles ikke mange krav til, at du kan få fingrene i et Leasy minilån. Dog skal du være fyldt 20 år, du må ikke være registreret i RKI eller Experian, og endelig skal du kunne dokumentere din indtægt for at blive lånegodkendt. Du skal også have en permanent adresse her i Danmark. Er du i tvivl om et Leasy minilån er det produkt, du søger, så kan du altid kontakte kundeservice hos Leasy, der holder åbent alle ugens dage fra kl. 8.00 til kl. 22.00. Her sidder Peter og hans kollegaer klar med den helt rette lånerådgivning.

L´easy Kreditvurdering

Leasy vil foretage en individuel kreditvurdering, og virksomheden vil herefter fastlægge lånebeløb og rente i lånetilbuddet. Du vil så ud fra låneaftalen kunne se hvor meget, du kan låne på dit Leasy minilån, og hvad du helt præcist skal betale for det. Hvis du vælger at benytte dit NemId, kan du få pengene udbetalt allerede samme dag. Du kan altid bede om et lånetilbud hos Leasy, det koster ikke noget som helst.

Dit Leasy minilån er nemlig først bindende i det øjeblik, du underskriver det. Bestemmer du dig for at takke ja til dit lånetilbud, kan du vælge at afbetale dit Leasy minilån over en periode på enten 12, 24 eller 36 måneder. Får du pludselig ekstra penge i hånden og gerne vil afslutte dit Leasy Minilån, så kan du indfri det lige, når du har lyst ganske gratis. For lånet kan nemlig afsluttes uden, at du skal betale et indfrielsesgebyr.